in , ,

Hátrányból fordítva tartotta otthon a 3 pontot a Hunyadi

Nyemcsok Mihály egyenlítő gólja

A hátsó füves pályáján fogadta Okány csapatát tegnap délután a Hunyadi. Az ifjúsági mérkőzés 10-3-mas eredméyne okán győzelemre hangolt közönség várta a csapatot.

A mérkőzés nem kezdődött jól. A 7. percben Varju Regő vette be Wéber Péter hálóját, de nem rogyott meg a Hunyadi. Támadás támadást követhetett volna, de a középpályán tetőfokára hágott a cselezőkedv. A cselsorozatok között rendszerint elvesztek a labdák a középpályán. Ha meg sikerült is kikeveredni a labdával a lábak erdejéből, a pontos passzra már nem maradt erő, pedig Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor és Lovas Attila kirobbanó formában várta a labdát.

A 24. percben Ugrai Sándor úgy döntött, hogy kihagyja az akcióból a középső szekciót, és hátra kiáltott a labdának helyet kereső Kiss Lászlónak, hogy “pontosat!”. Kiss előreadta a tizenhatos vonalára, de Ugrain átpattant a labda, de pont jól érkezett a szintén labdára helyezkedő Nyemcsok Attila, aki jól vette át, és az ötös oldalvonaláról, meglehetősen kis szögből Gróh kapus kezei között a hálóba továbbította azt. Ezzel egyenlített a Hunyadi.

A második játékrész elején, a 48. percben Kiss Tibor állította be a végeredményt. Egy Kiss Tibi-féle szabadrúgás irányt változtatott az okányi Prokicson, úgy, hogy Gróh kapusnak esélye sem volt beleérni. Ezzel a találattal nyert a Hunyadi, így a megyei II. osztály 7. helyén várja a következő fordulót a Hunyadi.

Békésszentandrási HMSE–Okány KSK 2–1 (1–1)

Békésszentandrás, 100 néző. V.: Görgényi.

Békésszentandrás: Wéber Csaba – Bobvos Ferenc, Borgulya János, Tasi Norbert, Kiss László, Lovas Attila, Rácz Attila, Kiss Tibor (Kis Péter), Rácz Rajmund, Nyemcsok Mihály, Ugrai Sándor (Bencsik Attila) Edző: Pisont András

Okány: Gróh Attila – Varga Péter, Simon Imre, Gál Balázs, Prokics István, Kincses Sándor (Kincses Róbert), Varju Regő (Ivanics Norbert), Bakucz Zoltán, Lázár Sándor, Nagy János, Kata Róbert. Edző: Cserháti István.

Gólszerző: Nyemcsok Mihály (23.), Prokics (48., öngól), ill. Varju Regő (7.).

Az ifi Koppányi Péter 3, Szabó Ferenc klasszikus mesterhármasával, Pásztor Dávid 3 és Horváth József egy góljával 10–3-ra nyert.

Vélemény, hozzászólás?

Gála, diplomácia, vastaps a Vízi Színház deszkáin

Egy új fejezet kezdete