in , ,

Lógott az eső lába, de tömegek látogattak ki a főnapra

A változékony idő ellenére a programok sokasága tömegeket vonzott ki a Szilvanapok második napjára. Szerencsére az idő kegyes volt. Ha a nap nem is sütött ki, de már annak is örülni lehetett, hogy csak alig esett.

A fesztivál főnapját olyan események fémjelezték, mint a Miss Alpok Adria & Megye Szépe – Békés megyei döntője, a pálinkák küzdelmének eredményhirdetése, és Danics Dóra fellépése.

A Miss Alpok Adria & Megye Szépe – Békés megyei döntőjében egy tucatnyi szépség indult. A hazai környezetben egy szarvasi lány, Kunos Nóra fejére kerülhetett a korona, és ebben semmi köze nem volt a hazai pálya lejtésének, ő volt a legszebb.

Kihirdették a pálinkaminősítés eredményét. A tavalyi nyertes reménykedett, hogy esetleg megint haza viheti, de a zsűri döntése alapján az idén új név került a kupára.

A baráti kör sátrában Szarvas István könyvbemutatója zajlott, a korzón pedig feltűntek az országos politikából ismerős arcok is. Elvégre választások közelednek.

A nap sztárvendége az X-Faktor negyedik szériájának győztese, a közelről is nagyon szép, roppan barátságos és közvetlen Danics Dóra volt, aki hangjával, vidámságával és rajongóival töltötte meg a fesztiválsátrat.

Sajnos az idő nem kedvezett a Fölszállott a páva gálájának. A Vízi Színházba tervezett előadást a Cervinus Teátrumba kellett megtartani, ahol pótszékekkel tudták az összes nézőt befogadni.

Vélemény, hozzászólás?

Új helyen a régi fizika vitrin

Rekord: egy nap alatt lejött az éves csapadékmennyiség 10 százaléka