in , , ,

STG: két komolyabb erő feszül egymásnak 12-én

Pálinkás Tamás, Arnóczki Csabát, Gajdos Attila, Samu Tamás Gergő

Tegnap késő délután Gajdos Attila polgármester-jelölt három képviselő-jelöltet, Samu Tamás Gergőt, Arnóczki Csabát és Pálinkás Tamást mutatta be a sajtónak.

Telefonszámaik már nyilvánosak, mondta a városháza legkényelmesebb székébe készülő Gajdos Attila. Ez szokatlan, mondta, de már várják a lakosság kérdéseit, probléma-felvetéseit. A jelöltek előtt a Körös helyzetét értékelte és nem állított ki jó bizonyítványt. Komlex rahabilitációt tart szükségesnek, mert olyan mértékű az eliszapolódás, az eutrofizáció, hogy a most induló munkálatok nem fogják megoldani a problémát.

Elsőként Samu Tamás Gergő mutatkozott be. 28 éves, Szarvason él kedvesével és 4,5 hónapos fiával Bercellel. A Vajda és a Béke között, a Benka, a Tessedik és Arany János utcák által keresztezett 6. körzetben indul. Végigjárta a körzetet és az ott élőkkel folytatott beszélgetések során alakult ki a programja, amiben a millenniumi emlékpark rendbehozatala, ott egy egyszerűbb, kisebb játszótér kialakítása, a betörések felderítésének kikényszerítése, járdák, utak javítása, választókerületi alap létrehozása szerepel benne. A lakosság felé félévente írásban számolna be tevékenységéről. Mindenkit arra kért, hogy menjenek el szavazni, támogassák a Jobbik képviselőit, a körzetben őt, és ígéri, nem fognak csalódni.

Arnóczki Csaba abban a Zrínyi, Damjanich, Bocskai, Wesselényi és Jókai utcák által behatárolható területen, a 3-as körzetben indul, ahol gyerekkora óta él. 36 éves, Szarvason született, a párjával és 13 éves lányával él. Jelenleg mezőgazdasági gépalkatrészboltban dolgozik. 2010 óta tagja a szarvasi Jobbiknak, de mindig is a jobb oldallal szimpatizált. Választókörzetében az úthálózat javítását tartja fontosnak, kifejezetten a Zrínyi és a Damjanich utcákban, ill. a Bocskai utcában, ahol mind a mai napig nincs szilárd burkolatú út. Elengedhetetlennek tartja a Jókai forgalomszabályozását, ill. a Vízi Színpad környékének a rendezése parkolás és zaj szempontjából. A Petőfi utcai lakótömb lakóinak energiaracionalizálási pályázat keresésében nyújtana segítséget.

Az 5. számú választókörzetben Pálinkás Tamás indul. 45 éves, szarvasi születésű, 2008 óta tagja a Jobbiknak, két saját és két nevelt lánya van. Főállású őstermelő, közel 200 méhcsaláddal méhészkedik. Valódi képviselője szeretne lenni a körzetnek. A Körös rehabilitációját, és nem a víziszökőkutat tartja fontosnak. A Vajdától nyugatra eső észak-déli irányú utcák, az Arborétum utca, HAKI-lakótelep, a területe. Az utakat ő is fontosnak tarja. A Brigád utcában egy kövesútnak is örülnének az ott lakók, de nem tud olyan másik utcát, mint a Fácán, ahol nemhogy szilárd burkolatú út, de egyik oldalon sincs járda. Körzetében a közbiztonság kevésbé rossz, de azért azon is lenne mit javítani. Meggyőződése, hogy a Jobbik jelenti a megoldást a problémára.

A jelöltek bemutatkozását követően Samu Tamás Gergő a Jobbik szarvasi elnökeként megállapította, hogy két komolyabb erőcsoportosulás van a városban, a jelenlegi és a Jobbik vonzáskörzete. Jól gondolják meg, szólt a választókhoz, hogy melyik jelöltet támogatják! Csak a Jobbiknak van esélye arra, hogy leváltsa a jelenleg regnáló testületet, mondta.

Vélemény, hozzászólás?

Teadélutánon vendégelték meg a legidősebbeket Csabacsűdön

A légyölő galóca a kedvenc gombamodellje