in , ,

Hogy ne CSAK elteljen a szünidő

Játsszál valamit, annyi játékod van! Nézhetsz mesét, végül is szünet van! – ilyen és hasonló mondatok szinte minden szülő száját elhagyják, különösen akkor, ha éppen munkába siet vagy a háztartást szeretné némileg átláthatóvá tenni. Mert ugye a legtöbb munkahelyre nem kerül ki az „őszi szünet miatt zárva” felirat. A hasznos és tartalmas programokat azonban ezúttal sem kell nélkülözniük a gyerkőcöknek. Október 27-29-e között a Cervinus Teátrum ismét szünidős játéknapokra invitálja a családokat. Délutánonként 14 és 18 óra között minden korosztályt aktív programokkal várnak, amelyek mellé bónuszként egy izgalmas mozifilm is jár.

– A középpontban ezúttal is a játékok állnak – újságolja örömmel Kugyeláné Décsei Mónika, a Cervinus Teátrum munkatársa. Az előcsarnokunk asztalait ismét megtöltik majd a társasjátékok, amelyek mindegyike kipróbálható és játszható. Ezek mellett pedig több színtér is lesz, amely játszani hív mindenkit, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A programokból ezúttal sem hiányozhat a kézműveskedés. A barkácsasztaloknál sok más figura mellett kezes-lábas szellem, papír pók és múmia mécses is készülhet, valamennyi a közelgő Halloween jegyében. A legkisebbeket játszóházba csábítják a népszerű mesefigurákkal, Bogyóval és Babócával, ahol kézségfejlesztő játékokkal és filmvetítéssel egybekötve tölthetik el a délutánt.

Szeretnéd ámulatba ejteni a barátaid és osztálytársaidat? 15 órától minden érdeklődő megnézheti az interaktív zsonglőrbemutatót, amelynek alapmozdulatait bárki elsajátíthatja. Akinek pedig a szünidő alatt sem bír egy helyben ülni, bekapcsolódhat a legmodernebb edzésformákba a Fit-Life Team tagjaival.

A mozimaraton mindhárom nap 15 órától kezdődik, amelynek keretében a Kis Nicolas nyaral c. családi vígjátékot tekinthetik meg a gyerekek. A további programok között szerepel szellemirtó totó, Halloween arcfestés és karikatúra rajzolás is és a Doboztrollok c. fim is, amelyek árát nem tartalmazza a belépő.

– A legjobb tapasztalatunk az, hogy a szülők nemcsak elküldik a gyerekeket, hanem eljönnek velük, hiszen ők maguk is szeretnek játszani – osztja meg véleményét a Cervinus Teátrum munkatársa. Ha egy-egy délutánt minden szülő rászán a játéknapokra, akkor a közelgő ünnepek előtt az is is kitudódhat, mire vágyik a gyerek – teszi hozzá sokat sejtetően.

Aki eljön, nemcsak egy tartalmas programot tudhat magáénak, hanem akár nyerhet is. A belépővel ugyanis naponta egy-egy társasjáték, arcfestés, karikatúra, apróbb ajándékok és értékes mozijegyek találnak gazdára.

A képek a tavalyi szünidős játéknapokon készültek.

Vélemény, hozzászólás?

Lendületes kezdés után kihagyott helyzetek

Régi testülettel, új lendülettel a településért