in , ,

Ismét orosházi siker a Szarvas-kupán

Csak úgy, mint egy hete a 12 éveseknél, ezúttal is orosházi sikerrel zárult a Szarvas-kupa utánpótlás teremlabdarúgó sorozat, amelynek keretében a 7 esztendős fiatalok vetélkedtek a szarvasi Alkotmány utcai sportcsarnokban.

A szombati esemény keretében 8 egyesület 10 csapata mérte össze tudását. A résztvevők két ötös tömörülésbe sorolva vívtak körmérkőzéseket. A folytatásban a két-két legjobb küzdhetett az érmekért, a további helyosztókat pedig a csoportok azonos helyezettjei játszották. A Truczka Tamás által vezetett szarvasi srácok a záró találkozójukat a szegedi B-jelű csapat ellen vívták, és 3-1 arányú győzelmükkel megszerezték a 7. helyet, az igen erős mezőnyben.

– Igen jó színvonalú tornát sikerült tető alá hoznunk, a csapatokat kellően doppingolta a szülők és az ismerősök folyamatos buzdítása. A résztvevők tudása között nem volt jelentős eltérés, a végeredményeket és a végső helyezések kialakulását nüánszok döntötték egyik, vagy másik fél javára. Ez vonatkozik saját csapatunkra is, amely kimondottan jó játékkal örvendeztette meg a nézőket, és kis szerencsével előrébb is végezhetett volna, de tudásban felvette a versenyt a dobogós helyezettekkel is – értékelte a látottakat Domján Balázs szervező, a Szarvasi FC elnökségi tagja.

Csoport végeredmények. A-csoport: 1. SZEOL SC “A” 7 pont, 2. OMTK-ULE “Kék” 6, 3. Békéscsaba 1912 Előre SE 6, 4. Szarvasi FC 4, 5. 5. Szentes UFC 4. B-csoport: 1. Törökszentmiklósi FC 10 pont, 2. OMTK-ULE “Piros” 7, 3. Kecskeméti LC-KTE SI 7, 4. SZEOL SC “B” 4, 5. Békéscsaba UFC 0.

Eredmények. Elődöntők: SZEOL SC “A”-OMTK-ULE 1913 “Piros” 2-3, OMTK-ULE 1913 “Kék”-Törökszentmiklósi FC 2-5. Helyosztók. 9. helyért: Szentes UFC-Békéscsaba UFC 0-4. 7. helyért: Szarvasi FC-SZEOL SC “B” 3-1. 5. helyért: Békéscsaba 1912 Előre SE-Kecskeméti LC-KTE SI 2-2 (büntetőkkel a Kecskemét győzött). 3. helyért: OMTK-ULE 1913 “Kék”-SZEOL SC “A” 2-2 (büntetőkkel a Szeged nyert). 1. helyért: Törökszentmiklósi FC-OMTK-ULE 1913 “Piros” 3-5.

Végeredmény: 1. OMTK-ULE 1913 “Piros”, 2. Törökszentmiklósi FC, 3. SZEOL SC “A”, 4. OMTK-ULE 1913 “Kék”, 5. Kecskeméti LC-KTE SI, 6. Békéscsaba 1912 Előre SE, 7. Szarvasi FC, 8. SZEOL SC “B”, 9. Békéscsaba UFC, 10. Szentes UFC.

Különdíjak. Legjobb mezőnyjátékos: Urbán Roland (Törökszentmiklósi FC).

Gólkirály: Bánki-Horváth Gergely (OMTK-ULE 1913 “Piros”). Legjobb hazai játékos: Molnár Örs.

A szarvasi csapat tagjai: Csengődi Keve, Molnár Örs, Komlósi Rupert, Kondacs Zétény, Baráth Barna, Csipai Balázs, Sindel Patrik, Bencze Hunor, Szklenár Kristóf. Edző: Truczka Tamás.

Vélemény, hozzászólás?

Új végzettség, nagyobb esély

Kiút a közmunka világából