in , ,

Szarvason van az ország legszebb szállodája?

A szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** több mint száz magyarországi szállodával kelt versenyre a „Legszebb Hotel 2015” címért.

A Békés megyei település négycsillagos szállodája is versenybe szállt a Travel Channel szervezésében indult, az ország legszebb szállodája címért zajló játékban. Szarvas és térsége, vagy ahogy már sok utazó ismeri a Körösök Szíve, már országszerte híres arról a harmonikus nyugalomról, amely különleges energiákkal tölti fel az utazót. A Körös-parti Liget Hotel is ilyen harmonikusan illeszkedik a természeti környezetbe, az Erzsébet liget ősfás parkjában sétálva első pillantásra talán sokan nem is gondolnák, hogy egy négycsillagos wellness-paradicsom kertjében járnak.

A Liget Hotel idén tavaszra megduplázza wellness-részlegét, és a szálloda vadonatúj medical-wellness szolgáltatásokkal is bővít. A négycsillagos szarvasi hotel egyik büszkesége saját termálforrása, a 670 méter mélyről feltörő Liget gyógyvíz, amely a hotel új melegvizes külső és belső élménymedencéit is megtölti majd. A Liget parkban található melegvizes medencéből és a szálloda belső wellness részlegéből egyaránt páratlan kilátás nyílik a Körös ősfákkal szegélyezett kanyarulatára.

A háborítatlan környezet a természet ajándéka a Liget Hotel vendégeinek. A szálloda neves belsőépítésze, Bálint Ágnes ehhez a természetközeli harmóniához igazítva álmodta meg a szálloda igényes belső tereit.

Mindazok, akiket már meghódított a szarvasi Liget Hotel, illetve akik büszkék megyéjük, városuk négycsillagos szállodájára, február 19-ig szavazhatnak a békési wellness-paradicsomra a világ egyik legnagyobb turisztikai tévécsatornájának játékában a www.legszebbhotel2015.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Irány az észak-amerikai világbajnokság!

Az iskola névadójára emlékeztek Csabacsűdön