in , ,

Szárnyalt a Hunyadi az új pályán

Lovas Attila

Ahol az U20-asok abbahagyták, ott folytatták a felnőttek szombaton, amikor a Hunyadi a Kétegyházi SE-t fogadta megújulóban levő otthonában. A recept nagyjából mindig ugyanaz volt: Lós István ellépett a védőktől a bal szélen, egészen az alapvonalig, beadta a középen érkező társaknak, akik közül Lovas Attila már az első támadásból bevette a vendégek kapuját. A következő percek valahogy így teltek. Lós a bal szélen az alapvonalig a labdával, be középre, Lovas érkezik, kapáslövés, fölé. Lós a bal szélen az alapvonalig a labdával, be középre, Lovas érkezik, okosan a kapus elé a földre fejel, de az a felső léc felett pattan ki. Lós a bal szélen az alapvonalig a labdával, be középre,…

Közben Lovast felvágják a tizenhatoson belül, de a bíró nagyvonalúan továbbot int. A hazaiak nagyvonalúan nem reklamálnak. Lós megint a bal szélen az alapvonalig a labdával, be középre, Tóth Attila bevágja. Aztán a 35. percben egy újabb szabálytalanság után a Boda László a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Virág Imre értékesítette, így a csapatok 3-0-ás mérleggel mehettek pihenni. A második félidőben Virág és Szabó Máté gólja mellé érkezett két vendéggól is, így 5-2-vel zárult a pályaavató mérkőzés.

A 25. forduló előtt a Hunyadi stabilan tartja 7. helyét. Varga László iránymutatásával a hétvégén Mezőberényben vendégszerepelnek a szentandrásiak.

Hunyadi: Légrádi Attila (60’ Wéber Csaba), Bencsik Attila, Szabó Máté, Sonkoly Lajos, Rácz Attila (82’ Bencsik Imre), Balogh Martin, Lós István, Kovács Norbert (57’ Kiss Tibor), Lovas Attila, Virág Imre, Tóth Attila (78’ Bagi László)

Kispad: Varga László vezetőedző

Vélemény, hozzászólás?

Rendőrség: Nincs valóságalapja a Facebookon gyermekrablásokról terjedő híresztelésnek

Földesi: Gyűlik a pohárban a sok-sok csepp