in , ,

Nem ment a Hunyadinak

Kétszeres hátrányban játszott szombaton a Hunyadi, mikor a Sarkadkeresztúri SE-t fogadta az új gyepszőnyegén. Virág Imrét bokahúzódása miatt pihentette Varga László vezetőedző, így a bevált góllövőfalban maradt egy hézag, amit Lovas Attila igyekezett a középpályáról feltölteni. A tabella utolsó harmadát vezető vendégek viszont új lendülettel érkeztek, amit a bajnokság félidejében az újonnan igazoltak által kaptak, és elkezdtek felzárkózni a középmezőnyhöz. Sajnos ez Szentandráson tovább folytatódott.

A gól nélküli első félidőt követő szünetben Varga László felskiccelhette elképzelését a kapu és a labda viszonyáról, amit jó tanuló módjára Lovas Attila fel is mondott az 54. percben. Lovastól többen kérték a labdát, de ő ehelyett kapura küldte. A lövés megpattant egy védőn, ezzel megtréfálta az egyébként jó irányba induló kapust. Úgy nézett ki, hogy helyére kerülnek a dolgok, de a vendégek sem illetődtek meg. Négy percre rá Zsoldos Zoltán passzából Molnár Márk lőtt kapura. Amit az egyik kezével adott, azt a másikkal elvette, ez a lövés is megpattant egy lábon és a hálóban kötött ki. A 67. percben Zsoldos, a 71-ben Boda Géza lövése kötött ki a hálóban. A sors fintora, hogy mindkét esetben irányt változtatott a labda egy-egy lábon.

A vége előtt negyed órával Varga László pályára küldte Virág Imrét, ami felgyorsította az eseményeket a vendégek kapuja előtt, de már csak egy gólra futotta a hátralevő időben. A 82. percben Koppányi Péter lőtte meg első gólját a felnőttek között, ezzel beállítva a 2-3-as végeredményt.

A mérkőzés során két olyan lövést is láthattunk, ami megye kettőben a bónusz kategóriába tartozik. A második félidő elején Molnár Márk ollózott gyönyörűen erőből kapura, de szerencsére Légrádi Attila pont jó helyen állt. Ha ez bemegy, és valaki felveszi, akkor az akár az akár az Index vagy a SportGéza címlapján is kiköthetett volna. A végén Tóth Attila hatalmas kapáslövése csattant a felső kapufán és vágódott vissza a mezőnybe, de sajnos a vendégek onnan már tisztázni tudtak. Pedig nagyon kellett volna.

Békésszentandrási HMSE—Sarkadkeresztúri SE 2—3 (0—0)

Hunyadi: Légrádi Attila, Bobvos Ferenc, Szabó Máté, Sonkoly Lajos, Rácz Attila (76’ ), Balogh Martin, Koppányi Péter, Lovas Attila, Lós István, Tóth Attila (86’ Kaszás Krisztián), Kiss Tibor (69’ Bagi László)

Kispad: Varga László vezetőedző

Varga László: Nagyon gyenge játékot produkáltunk. Virág Imre beállása után felpörögtünk, de az már kevés volt.

Vélemény, hozzászólás?

Vádemelés lett a Facebookra feltett félmeztelen fotóból

Időutazás Mexikóba, a szellemlények világába