in , , ,

Török Ildikó estje a víz felett

Török Ildikó

Kedden este a Vízi Színház vendége Török Ildikó operaénekes volt. Az este házigazdája dr. Váradi Lászlóné, a Szarvasi Város- és Környezetvédő Egyesület elnöke röviden bemutatta Török Ildikót és átadta a szót Szorcsik Viktória színművésznőnek, aki elmondta az est programját, bemutatta a művésznőt és a kísérő zenekart is.

Nem először történt, hogy operaénekes állt a Vízi Színház színpadán. Ezen alkalommal Török Ildikó, aki a magánéletben optomerista, saját üzlettel, de az éneklés a szenvedélye, amit állandóan fejleszt, csiszolgat. Ennek eredménye, hogy míg kezdetben nótákat énekelt, mára operai előadásokat is megtanult, és operett előadásokból is szívesen énekel.

Kedden este előadását három blokkra osztotta fel, az első blokkban opera áriákat, majd népszerű operett dalokat, végül nótákat énekelt. Az opera Giacomo Puccini operából az egyik Ginni Schicci című-, a másik a Tosca című operából hangzott el. Az operett blokk ennél szélesebb volt, mert Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál operettjeiből hangoztak el részletek, majd a harmadik blokkban nótákat énekelt Török Ildikó, akinek nagyon szép hangja, elegáns jelmezei, szép estét szereztek azoknak, akik elmentek a Vízi Színházba kedden este.

A fotókat készítette: Babák Bence

Vélemény, hozzászólás?

A szarvasi kajakosok nyerték a pontversenyt a 44. Simon Fialán

Élménytáborban a gyakorlósok…