in , , ,

Vízi mesevilág

A LOM újabb gyöngyszeme Mesevilág címmel került előadásra Szarvason a Vízi Színház színpadán hétfőn este természetesen teltházzal. Az este házigazdája Bogdán Tamás, a Liget Wellness Hotel igazgatója volt.

Meséhez illően mesés volt a keretjáték. A főszereplő ezúttal egy szőke kicsi lány Felföldi Emma, akit álomba ringat anyukája – ezen az estén Komlósi Kata, és álmában a legkedvesebb babája életre kel – akit Liszi Melinda személyesít meg – aki körbevezeti a kislányt a mesebeli világban. Felcsendülnek a legszebb dalok olyan mesékből, mint például az Egyiptom hercege, a Hercules, a Szépség és a szörnyeteg, az Anasztázia, A kis hableány, a Mulan, a Jégvarázs, az Aladdin és az Aranyhaj és a nagy gubanc című mesefilmekből. Mindezek meseszép jelmezekben.

A színművészek, akik a mesék világába kalauzoltak, sőt elvarázsoltak kicsiket és nagyokat: Balázs Csongor, Bíró Gyula, Fehér Tímea, Gábor Anita, Nagy Róbert, Zsombok Réka, Harcsa Boglárka.

Felléptek a Torna Club Békéscsaba pici tornászlánykái Sebastiannal – a rákkal – és egy gyermek versenytáncos pár is táncolt zenei betétre.

A táncosok hétfőn este is mindent megtettek a sikerért. Balogh Richárd, Ferencz Dorka, Földes Alexandra, Földes Roxána, Harcsa Boglárka, Janis Zoltán, Kinyik Flóra, Korom Gábor, Litauszki Enikő, Mlinár Péter, Mucsi Bence, Zelenyánszki Bianka személyében.

(Ha a fellépők névsora nem teljes, sajnálom, de anyag nem állt rendelkezésemre. Azt hiszem nekem fontosabb, hogy leírjam a fellépőket, mint a fellépőknek, de úgy gondolom megdolgoztak azért, hogy sikeres legyen az este.)

Vélemény, hozzászólás?

Mesterségek tábora a szarvasi Székelyben

Tíz hektár búza vált a tűz martalékává