Connect with us

Csabacsűd

Régi ígéretet törlesztenek a pedagógusok felé Csabacsűdön

Befejeződött a szennyvízcsatornamű beruházás Csabacsűdön, így eljött az ideje, hogy egy régi adósságot törlesszen az önkormányzat a pedagógusok, ill. a szülők felé azzal, hogy a Trefort Ágoston Általános Iskola előtt parkolóhelyeket alakít ki. Az iskola részéről már régebben megfogalmazódott az igény arról, hogy szeretnének kulturált megállási lehetőséget az autók számára a Petőfi utcában. Az önkormányzat részéről addig nem akartak hozzákezdeni, amíg a szennyvízberuházás nem készül el. Most, hogy ennek vége, készül a parkoló. Ennek építését megelőzte a nyílt csapadékvíz-elvezető árok zárttá tétele.

– Régóta ígéret tárgya volt, hogy az általános iskolánál a Petőfi utcában parkolót fogunk kialakítani. Most érkezett el az az idő, amikor rendelkezésre áll a összetörött kő, ill. kohósalakunk van, amivel meg tudjuk csinálni a parkolót, ahol a pedagógusok gépjárművei tudnak parkolni, ezáltal megszűnik az az áldatlan állapot, ami a korábbi időszakot jellemezte, hogy az út szélén, sárban álltak a gépjárművek, ezzel útszűkületet okoztak a Petőfi utcában – mondta Molnár József polgármester.

Első ottjártunkkor épp a tükröt szedték ki. Ezt kőtörmelékkel, zúzott betontörmelékkel és kohósalakkal töltötték fel, majd megkapta a végleges réteget. Ez még ülepszik, majd mikor annyira összetömörödött, ill. az önkormányzatnak lesz rá forrása az elkövetkezendő időszakban, egy aszfaltburkolatot kap, ígérte Csabacsűd polgármestere.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán) Csabacsűd főutcája április 1-én (Fotó: Babák Zoltán)

Virtuális turista: Vérszilvavirágzás Csabacsűdön

Virtuális turista

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Gilanné Radványi Rózsa: Célunk, hogy minél többen maradjanak otthon

Csabacsűd

Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió) Molnár József, Csabacsűd polgármestere (Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió)

Megértést, összefogást, önfegyelmet kér mindenkitől Molnár József

Csabacsűd

Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán) Dankó Béla, Gazsó Péter és Molnár József (Fotó: Babák Zoltán)

Átadták a csabacsűdi futballpálya felújított öltözőjét.

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect