in ,

Lezárt ügy: 87 éves nénitől rabolt, elfogták

Egy 87 éves nénire támadt rá egy fiatalkorú fiú Szarvason. A rendőrök elfogták és az ügyében elrendelt nyomozást vádemelési javaslattal zárták le.
Ki akarta venni egy idős nő kezéből a táskát 2015. szeptember 19-én egy akkor 17 éves fiú Szarvason. A bűncselekmény 6 óra 30 perc körül történt a Szabadság úton, ahol a fiatalember először követte a nénit, majd megfogta a táskáját és fellökte. Mikor az idős asszony elesett, a gyanúsított átkutatta a táskát, amiből nem vett ki semmit, majd elmenekült. Egy arra járó férfi elkezdte követni, de miközben hívta a rendőrséget, a gyanúsított elmenekült. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést és több könnyű sérülést szenvedett.

A szarvasi fiatalember a történteket követően Öcsödre utazott a barátnőjéhez. A rendőrök azonosították és másfél napon belül, 2015. szeptember 20-án, a délutáni órákban elfogták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a történtek miatt elrendelt nyomozást 2016. június 11-én lezárta. A jelenleg 18 éves szarvasi T. D. ellen a rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya rablás bűntett kísérlet és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést. A rendőrség az eljárás iratait elküldte a Gyulai Járási Ügyészségre.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2016. június 13. 13:27

Vélemény, hozzászólás?

Lili (Erdélyi Timea) és gróf Illésházy László (Boronyák Gergely)

Lili bárónő Békéscsabán

Nemzetiségi tanulók díjazása