in ,

Szombat 20:30: Lehár víg özvegye a víziszínpadon

Az operett rajongóknak kedvez ismét a Vízi Színház. Augusztusban Lehár Ferenc A víg özvegy című darabját mutatja be a Magyar Zenés Színház.

A történetben Pontevedro államkincstára koldusbotra jutott, ám mégis káprázatos estélyt rendeznek, ahol megjelenik Glavari Hanna, a szép, fiatal és vagyonos özvegy is. Zéta nagykövetnek ekkor remek ötlete támad. A gazdag özvegyet és Danilo követségi titkárt össze kell hozni, s a házasság megmentheti az eladósodott Pontevedrót.

Glavari Hanna és Daniló története nem mindennapi karriert futott be. Mindent felülmúló internacionális sikere bizonyította, hogy Lehár feltalálta a nemzetközi operett komponálásának receptjét. Egész Európa Lehárnak tapsolt és 1907 októberében New Yorkból elindult A víg özvegy amerikai sikersorozata is.

A társulat az idei évadban teltházas közönség előtt mutatta be a Mágnás Miskát, amely óriási sikert aratott.

A víg özvegyben olyan közkedvelt dalokat hallhatunk majd, mint a Kánkán, a Hölgyválasz! A szép dáma most választ, vagy a Hejha, kislány, nézd meg jól ezt a hős huszárt.

Most Szarvason készül elkápráztatni a közönséget ez az örök érvényű operett, mely augusztus 6-án este fél 9-kor látható a Vízi Színházban.

Fotó: jegy.hu

Vélemény, hozzászólás?

Filmekről a víz fölött Dobó Katával

A „Szarvasért” Alapítvány pályázatot ír ki a 2016/2017. tanévre vonatkozóan a felsőoktatásban tanulmányaikat kezdők részére