Connect with us

Ajánlatunk hétvégére

Pulykamell francia sóskamártással

Fotó: Gallicoop Instagram
Fotó: Gallicoop Instagram

Ha te is sóskarajongó vagy, próbáld ki most friss alapanyagból ezt a francia sóskamártást! Aranybarnára sült pulykamellel a legfinomabb

Pulykamell francia sóskamártással 4 főre

4 nagy szelet pulykamellfilé
3 marék sóska megtisztítva, felcsíkozva
10 dkg vaj
1 citrom leve

Fehér bors
2 ek Vermouth
2 dl tejszín

A pulykahúst sóval és fehér borssal bedörzsöljük. Egy serpenyőben a vaj felén aranybarnára sütjük a szeletek mindkét oldalát, félretesszük. Egy lábasban felolvasztjuk a maradék vajat, megfonnyasztjuk rajta a sóskát. Felöntjük tejszínnel, Vermouth-tal, sózzuk, fehér borssal megszórjuk, citromlével ízesítjük. Beforraljuk a mártást, és a hússzeletekre öntve tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

Fotó: Gallicoop Instagram

 

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Advent 2020: Távolról is közel

Közösség

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nincsen advent forralt bor nélkül!

Gasztronómia

Varga Viktor beszélget Dósa Zsuzsával és Belinszki Zoltánnal az első LégyOTTon (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor beszélget Dósa Zsuzsával és Belinszki Zoltánnal az első LégyOTTon (Fotó: Babák Zoltán)

LégyOtt – titkok és rejtelmek

Színház

A megyei elnök felhívása a romániai választások kapcsán

Közérdekű

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect