in ,

Áfonyás pulykamell kelbimbóval

Áfonyás pulykamell kelbimbóval
Áfonyás pulykamell kelbimbóval (Fotó: Gallicoop.hu)

Az áfonyás pulykamell kelbimbóval hozzávalói 4 főre:
4 szelet pulykamell
80 dkg kelbimbó
40 dkg áfonya (fagyasztott is lehet)
fűszersó
bors
olívaolaj
1 tk balzsamecet

A kelbimbót félbe vágjuk. Serpenyőben olajat hevítünk, és közepes lángon, gyakran átkeverve megsütjük a kelbimbót. A pulykamellet befűszerezzük. Egy másik serpenyőben kevés olajon aranybarnára sütjük a húsokat. Az áfonyát egy lábosba tesszük, pici vízzel felöntjük. Összerottyantjuk, balzsamecettel ízesítjük. A húst az áfonyaszósszal és a kelbimbóval tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Forrás: Gallicoop.hu)

Bakró Géza szerezte a Csabacsűdi GyLSE első gólját Szabadkígyós ellen

Gálázva nyert a Csabacsűd otthonában

Sükösd Attila edző, Tóth Dominik, Hajduch Nándor és Balázs Gergely

Hajduch Nándor címeres mezben képviselheti az országot és Szarvast az Európa-bajnokságon