in ,

Pulykamáj nyárson

Pulykamáj nyárson
Pulykamáj nyárson (Forrás: Gallicoop.hu)

A pulykamáj nyárson hozzávalói:

30 dkg pulykamáj
1,5 dl tej
2 ek vaj
Olívaolaj
1 kk rozmaring

A pulykamájat egy órára tejbe áztatjuk. Lecsepegtetjük, szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk. Kisebb darabokra vágjuk, nyársra húzzuk. Serpenyőben, forró vaj és olívaolaj keverékén minden oldalon megsütjük, kb. 6 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk, rozmaringgal fűszerezzük.

Salátaágyon tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Forrás: Gallicoop.hu)

Bődi Eti beszélgetőtársa Hartay Csaba volt szombat este

Hartay Csaba képzeletén át vezettek Joe és Jen kalandjai Szarvasra

Szarvason rendezte meg hagyományos honismereti vetélkedőjét az Alfa Romeo-sok magyarországi klubja

Alfások Szarvasról Szarvasra a Körös körül