in ,

Pulykamáj nyárson

Pulykamáj nyárson
Pulykamáj nyárson (Forrás: Gallicoop.hu)

A pulykamáj nyárson hozzávalói:

30 dkg pulykamáj
1,5 dl tej
2 ek vaj
Olívaolaj
1 kk rozmaring

A pulykamájat egy órára tejbe áztatjuk. Lecsepegtetjük, szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk. Kisebb darabokra vágjuk, nyársra húzzuk. Serpenyőben, forró vaj és olívaolaj keverékén minden oldalon megsütjük, kb. 6 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk, rozmaringgal fűszerezzük.

Salátaágyon tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Forrás: Gallicoop.hu)

What do you think?

Bődi Eti beszélgetőtársa Hartay Csaba volt szombat este

Hartay Csaba képzeletén át vezettek Joe és Jen kalandjai Szarvasra

Szarvason rendezte meg hagyományos honismereti vetélkedőjét az Alfa Romeo-sok magyarországi klubja

Alfások Szarvasról Szarvasra a Körös körül