in ,

A Csabacsűd be van oltva gól ellen

Folyamatosan támadtak a hazaiak, de gól ezúttal sem sikerült elérniük (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt négy forduló alatt egy gólt tudott rúgni a Csabacsűdi GyLSE, de legalább azt itthon rúgta Kasik Márk a Csanádapácának.

A Békés megyei II/A osztály 9. fordulójában a Csabacsűd a Mezőberényi LE-t fogadta. Az első félidő közepén egy középpályán történt labdaszerzésből beadott labdát pattintott át a kapujából mintegy 5 méterre kint álló Rohony Márkon Fazekas Márk (25′ 0–1).

A Csabacsűd hiába támadott végig, az egyenlítő gólt csak nem sikerült Rau Zsolt kapujába varázsolni.

“Az itthoni három meccsből legalább egyet meg kellett volna nyerni. Hazai pályán ez már büntetés. Lassan kérnünk kellene, hogy csak idegenben játsszunk”, mondta Boér Zsolt, a csabacsűdiek edzője a mérkőzés után.

Ha ez az eredményeken nem is mutatkozik meg, de egész másképp játszanak idegenben. Az elmúlt héten a jelenleg dobogós Mezőhegyes ellen a 73. percig jól játszottak. Ott kaptak egy gólt, és abban a pillanatban leblokkolt a csapat.

A Mezőberény egy teljesen más kategória, de ellenük sem tudtak gólt rúgni, foglalta össze az elmúlt időszak tapasztalatait a hazaiak mestere, aki a bajnokság kezdetén a középmezőnybe várta a csapatot, de jelenleg inkább az alsó harmadot kell figyelniük, tette hozzá.

Pedig az edzéslátogatottsággal és intenzitással nincs baj, de mintha be lennének oltva gól ellen. “Kapunk egy gólt, és attól kezdve mintha elfelejtettünk volna focizni”, sommázta az elmúl nyolc fordulót.

Csabacsűdi GYLSE – Mezőberényi LE 0–1 (0–1)

Csabacsűd, 80 néző. Vezette: Rubás Zoltán.

Csabacsűdi GYLSE: Rohony Márk – Kiss Gábor, Varga Tamás (73′ Styecz Dániel), Viszkok Csaba, Gerhát Krisztián – Sovány Pál, Király András (57′ Kasik Márk) – Sándor János, Pecnyik Gábor (57′ Urbancsok Ákos), Rétes Roland (57′ Magda Tibor) – Szabó Ferenc (82′ Boér Zsolt). Kispad: Farkas Zsombor. Játékos-edző: Boér Zsolt

Mezőberény: Rau – Fazekas, Székely, Tóth Cs., Durkó, Jónás (Buczkó), Olej T., Zsíros, Burai Zs., Kovács Gy., Hoffmann. Edző: Benyovszki Róbert.

Boér Zsolt: Megint egy szomorú hazai meccs, ami után nehéz bármit is mondani. Sokkal többet kellene tenni azért, hogy itthon is jobban játsszunk.

Jók: Gerhát Krisztián, Viszkok Csaba

Truczka Misi a szarvasi agresszív görkorizás úttörője

Görkori + drumandbass + Zöldpázsit = Skate Jam

Gyakorló: Szívdobbanás biztonságban…